Velkommen til Børnehuset Hjortøgade.

Hvem er vi ?

 

Vi er beliggende i Hjortøgade 3 & 10. Vores børnehave er en fusion mellem Ragnarok og Børnehuset Hjortøgade.

Her er der plads til 66 børn, pædagoger, pædagogmedhjælpere, studerende, forældre og andre med tilknytning til børnehaven.
 
Børnehaven skal være et sted, hvor alle føler sig trygge, har mulighed for udfoldelse, og udvikling og oplever glæde ved samværet med børn og ansatte. Vi vil give børnene mulighed for at udvikle sig, samt lære hvad godt kammeratskab og gode relationer indebærer. 

Med det som udgangspunkt ønsker vi at skabe en hverdag, hvor børnene har indflydelse på hverdagen i et tempo, der involverer og styrker deres nysgerrighed, glæde og udvikling.

Pædagogik i tiden

De pædagogiske læreplaner og de kommunale pejlemærker er rammen om vores pædagogik . Vores pædagogiske fokusområde er dit barns sproglige udvikling, herunder dialogisk læsning, samt inklusion.

Hjortøgade 3 og 10.

2100 Kbh Ø

Tlf: 39 20 24 82

Email: K39H@buf.kk.dk

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.